onlineavl 

OnlineAVL -teknologia

Koko tuotesarjamme on suunniteltu kompromissittomuudella. Kaikki Navman Wirelessin asiakkaat saavat korkeimman tason palvelua ja laatua, maksimoiden sijoituksensa tuotot.

OnlineAVL –teknologia, jolle perustuu tuotesarjamme Essential, Fleet+ ja Complete, on markkinoita johtava kalustonseurantajärjestelmä jonka on valinnut yli 13 000 yritystä ympäri Eurooppaa.

Suunniteltu alan ammattitaidon ja kokemuksen pohjalta, OnlineAVL koostuu neljästä osasta:

Järjestelmän suunnittelu – olemme sitoutuneet tuottamaan markkinoiden vahvimman ja joustavimman kalustonseurantajärjestelmän. Täysin vikaturvallinen järjestelmämme ja oma serverirakennuksemme takaavat asiakkaillemme jatkuvan yhteyden kalustoonsa.

Tutkimus ja kehitys – oma tutkimustiimimme työskentelee jatkuvasti kehittääksemme alaa eteenpäin. Yli 7 000 000 dollarin vuosikulumme kertovat halustamme taata asiakkaillemme vain parasta.

Innovaatio ja hienosäätö – molemmat ovat oleellisia liiketoiminnassamme. Uusien tuotteiden kehittämisen lisäksi parannamme jatkuvasti jo olemassa olevaa tarjontaamme jotta tuotteemme olisivat mahdollisimman tehokkaita.

Rajaton potentiaali – OnlineAVL –teknologia on suunniteltu antamaan sinulle valinnanvaraa ja joustavuutta. Valitessasi tuotteemme sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja jotka ovat suunniteltuja maksimoimaan tuottosi nyt ja jatkossa.

Copyright © 2012. Kaikki oikeudet pidätetään.